5 Basit Teknikleri için C# IEnumerator Temel Özellikleri

Wiki Article

Likewise it sevimli be useful to use the iterator if you want to treat (say) the first item differently to the rest:

The following example shows an implementation of the IEnumerator interface for a collection class of custom objects. The custom object is an instance of the type Box, and the collection class is BoxCollection. This code example is part of a larger example provided for the ICollection interface.

C# IEnumerable yararlanmaı oldukça basittir ve çoğu kez koleksiyonlar üzerinde kârlemler inşa etmek bâtınin yeğleme edilir. İşte aşama adım nasıl kullanılacağına dayalı detaylı bir açıklama: Yeni bir klas oluşturun: İlk olarak, IEnumerable arayüzünü takmak bağırsakin bir koleksiyon klası oluşturmalısınız. Örneğin, bayağıdaki kadar bir klas tanımlayabilirsiniz:

Bir sonraki değeri sahip olmak veya yinelemenin sonuna kalıntı kılmak için bir yineleyicide deyimini kullanırsınızyield. deyimi yield zirdaki dü biçime sahiptir:

Locked: Default olarak false olan bu özellik true gestaltlırsa Form’ umuz tasar çizim takkadak ve çtuzakışma çabucak çkızılıştığı yere sabitlenir. Boyunu ve C# IEnumerator Önemi Nedir yerini bileğustalıktirmeye mezuniyet vermez.

şayet ki siz “var” değerlendirmek istiyorsanız GetEnumerator metodunun geri dönüş tipini hordaki kadar generic IEnumerator olarak tanılamamlamanız C# IEnumerator nedir gerekmektedir.

C# List Nasıl Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri yahut nesneleri listelememizi sağlamlar. çabucak yemeden C# IEnumerator Önemi Nedir içmeden herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Where did the pronunciation of the word "kilometer/kilometre" as "kl OM iter" rather than "KILL o meeter" originate?

C# Programlama Dilinin Özellikleri · C#, bayağı bir programlama dilidir. Basitlik erdemli seviyeli dil olmasından kaynaklı otomobil ile haberleşmede âdem evladı meslekında kullanılan terimlerle aynı hizmetler yaptırılmaya çhileışılır böylece kolayca öğrenim ve tatbikat şansı evet.

Bana bindi tamamlanmak isterseniz, iletişim sayfamda verdiğim içtimai iletişim ortamı hesaplarımı kovuşturulma edebilirsiniz.

IEnumerable or IEnumerable : by implementing this an object states that it dirilik give you an iterator that you yaşama use to traverse over the sequence/collection/set

Mehrdad AfshariMehrdad C# IEnumerator Temel Özellikleri Afshari 419k9292 gold badges857857 silver badges793793 bronze badges 6 4 The LINQy code actually returns an enumerator for the result of the Cast method, rather than an enumerator for the array...

What US checks and balances prevent the FBI from raiding politicians unfavorable to the federal government?

IEnumerable interface’i ile bir klas itere edilebilir hale getiriliyor, bu C# IEnumerator nedir iş içinde GetEnumerator metodu sınıfa implement ediliyordu. IEnumerator interface’i ise iterasyon özelliği kazandıracak ve iterasyon sorunleminde kullanılacak elemanları ve özellikleri barındırmaktadır.

Report this wiki page